Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Wie zijn wij-HTC
Wie Zijn Wij-Honden en Autisme
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden

Assistentiehond.

Een Assistentiehond.

Ontzettend lief dat ouders dit zo willen delen. Soms willen ze anoniem blijven en dat heeft persoonlijke redenen. Weet dat deze ouders zelf heel gemotiveerd waren en zijn om dit samen met hun kind(eren) te bereiken. Ondanks alle lieve lof over ons ligt daar toch echt DE sleutel tot hun succes.....hier het verhaal van een van onze begeleidingsteams.

Ingrid VrakkingKoude rillingen krijg ik als ik hier deze verhalen lees. Ik reageer niet zo gauw maar hier moet ik op reageren.

Vijf jaar geleden was ik wanhopig met mijn dochter. Ze kwam uit school hulde zich in een slaapzak en ging achter de pc of tv. Geen beweging was mogelijk. Toen de diagnose ASS werd gesteld werd veel duidelijk. Ik ben op zoek gegaan naar mogelijkheden en kwam op de site van Ingrid Vrakking terecht. Het eerste gesprek was zo positief dat we Ja zegden.

Het was een hele onderneming om 2 jaar lang 2 keer per week naar Molenschot te komen, 1 uur en 45 minuten heen en ook weer terug. Als ik nu terug kijk doe ik het zo weer. Wat is mijn dochter (nu 23) een ander mens geworden. We gingen voor een hondje zelf opleiden, er werd een mooie match gemaakt.

Vanaf nacht 1 gaf mijn dochter aan dat ze beter sliep, niet meer 12/13 keer op een nacht wakker maar 2 of 3 keer. Ze kreeg contacten in de buurt, praat met andere hondenbezitters en ik kan sinds 3 jaar soms een nachtje van huis. Wat een positiviteit bij Ingrid en haar medewerkers. En als ik het niet meer wist en ik ben eindeloos creatief, toverde Ingrid toch weer een oplossing te voorschijn.

Nu 5 jaar na de eerste ontmoeting heb ik een bloeiende jonge vrouw om me heen die over 6 weken haar eerste diploma gaat halen, ja ze durfde zelfs een opleiding te gaan doen. Met grote kansen op werk nu als onderwijsassistente (liefst in het speciaal onderwijs) is er een rooskleurige toekomst. Hond en baasje zijn een prachtig team. Haar golden doodle is een heerlijke gezonde slimmerd die weet wanneer haar baasje in beweging mag, die al haar angsten aanhoort, haar een veilig gevoel geeft en op commando gaat blaffen als er gevaar dreigt die......en....en.... Er is zoveel blijdschap gekomen in ons huis. Wat een gouden greep om naar Ingrid te gaan. En heel binnenkort gaan we nog een poos terug om verder te werken aan zelfstandigheidsontwikkeling.


Een diep dankbare moeder.