Goldendoodle pups te koop
Queens-Eamy
Onze Kings-Tommy-Lee
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Even voorstellen... Silas

Hier nieuws over Silas. Hij is een zoon van Aemy en Tommy-Lee, geboren op 24 augustus 2009.


Silas doet het bijzonder goed. Hij is zo goed als zindelijk, eet goed, heeft in een mum van tijd zijn bak leeg en wil altijd meer. Hij is lief, heel knuffelig en pienter. Wij hebben heel veel plezier met hem. Hij is echt gek met de kinderen hoewel hij vooral onze jongste dochter nog wel eens speels bijt. Dit komt omdat hij haar als gelijke beschouwt, ze kan niet streng en duidelijk tegen hem zijn op zulke momenten. Hierdoor zijn er al heel wat gaten in pyama’s, leggings, shirtjes en broeken gebeten!!


Silas is dol op het bos (zonder riem en dat gaat fantastisch, hij blijft bij ons in de buurt) en op grasvelden. We zijn erg druk in de weer met hem, maar we doen niets liever. Elke dag wordt hij vaak uitgelaten, we hebben een lijst voor onze 3 kinderen samengesteld, zodat ze kunnen zien wanneer ze moeten lopen (elke dag 1x!) Scheelt de moeder des huizes ook. Jammer dat het de laatste tijd zoveel regent.


Hij groeit verschrikkelijk snel en wordt steeds leuker, ook omdat we hem nu dingen aan het leren zijn. We zijn begonnen met de puppycursus, waarbij hij de 1e keer met zijn staart tussen de poten liep. Maar stiekem vond hij het toch wel leuk en spannend.


Silas slaapt nog steeds heel veel, vooral

's avonds vanaf een uur of half 8 en soms krijgen we hem met de laatste ronde bijna niet mee naar buiten en blijft dan heel eigenwijs op straat zitten.

Silas