Goldendoodles-voorstellen
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodles-voorstellen
Goldendoodle-vachtverzorging
Bedrijf
Goldendoodle
Kings
Queens
Kings Goldendoodles Europe
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Contact2 Goldendoodle
Copyright Goldendoodle

Even voorstellen...

Hier nieuws over Silas. Hij is een zoon van Aemy en Tommy-Lee, geboren op 24 augustus 2009.


Silas doet het bijzonder goed. Hij is zo goed als zindelijk, eet goed, heeft in een mum van tijd zijn bak leeg en wil altijd meer. Hij is lief, heel knuffelig en pienter. Wij hebben heel veel plezier met hem. Hij is echt gek met de kinderen hoewel hij vooral onze jongste dochter nog wel eens speels bijt. Dit komt omdat hij haar als gelijke beschouwt, ze kan niet streng en duidelijk tegen hem zijn op zulke momenten. Hierdoor zijn er al heel wat gaten in pyama’s, leggings, shirtjes en broeken gebeten!!


Silas is dol op het bos (zonder riem en dat gaat fantastisch, hij blijft bij ons in de buurt) en op grasvelden. We zijn erg druk in de weer met hem, maar we doen niets liever. Elke dag wordt hij vaak uitgelaten, we hebben een lijst voor onze 3 kinderen samengesteld, zodat ze kunnen zien wanneer ze moeten lopen (elke dag 1x!) Scheelt de moeder des huizes ook. Jammer dat het de laatste tijd zoveel regent.


Hij groeit verschrikkelijk snel en wordt steeds leuker, ook omdat we hem nu dingen aan het leren zijn. We zijn begonnen met de puppycursus, waarbij hij de 1e keer met zijn staart tussen de poten liep. Maar stiekem vond hij het toch wel leuk en spannend.


Silas slaapt nog steeds heel veel, vooral

's avonds vanaf een uur of half 8 en soms krijgen we hem met de laatste ronde bijna niet mee naar buiten en blijft dan heel eigenwijs op straat zitten.

Terug

Soorten

Kenmerken

Karakter

Even voorstellen...

Vachtverzorging

     Wie zijn wij?

     Goldendoodles

     Onze Kings

     Onze Queens

     Welkom!

     Puppies

     De eigenaar vertelt

     Contact

     Copyright

Silas