Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Even voorstellen... Ruffle

Hierbij sturen wij wat foto's toe van onze schat van een hond Ruffle (Luca). Hij groeit héél goed. Ruffle is nu bijna 8 maanden en we kunnen hem echt niet meer missen. Onze andere hond Toby is ook helemaal weg van hem. Ze zijn de dikste maatjes en spelen graag samen. Toby wordt zo mooi jong en actief gehouden want die is inmiddels 12 jaar. Ruffle is ook minstens 1 keer per dag ontzettend "dol" aan het doen en moet zich dan ook echt uitleven. Hij rent de tuin rond en weer naar binnen. Wij wonen bij een super groot park en daar kan hij dus ook lekker hollen en rennen. Alle mensen in het park die we tegen komen zijn ook helemaal weg van hem. Dat weet hij zelf ook. Gaat naar iedereen toe om even een knuffel te halen en is altijd enthousiast.

Het luisteren gaat ook prima. We zijn niet naar een cursus geweest aangezien we al een aantal honden hebben gehad, maar het gaat echt heel goed. Hij pikt alles heel snel op. In de bench gaat ook heel goed. Hij zit er natuurlijk liever niet in maar soms ontkom je er niet aan. Voor de nacht moet hij er wel in. Als we overdag even voor een boodschap of voor een uurtje weg zijn, mag hij er al uit blijven samen met Toby in de garage of bijkeuken. Dit gaat supergoed. Zo moet je hem toch het vertrouwen geven.

Eten is ook een hobby van Ruffle. Dit krijgt hij in de bench omdat we natuurlijk ook nog de andere hond hebben en dat willen we wel apart houden en geen ruzie om het eten veroorzaken. Maar voordat je alweer binnen bent, heeft hij het al op en staat hij al weer achter je.

Onze dochter is ook helemaal dol op hem en andersom ook. Ze spelen wat af samen en ze mag hem ook alleen uitlaten in het park. Ruffle houdt ook heel veel van knuffelen en kroelen en wil dit ook de hele dag als het kan. Ingrid had hier echt gelijk in toen we hem op gingen halen.

 Kortom; een super hond die we echt niet meer kunnen missen.

Ruffle