Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Even voorstellen... Monty


Monty heeft al aardig wat nieuwe indrukken opgedaan. Bij de dierenarts is meneer gekeurd en heeft hij prikken gehad. In bad gaan vond hij niet echt leuk. Meegaan naar feestjes en feestjes hier thuis, vindt hij prima. Van harde muziek zoals op de vrijmarkt houdt hij niet (en ik ook niet).

Van wandelen houdt hij ook nog niet echt. Hij doet liever even snel zijn behoefte om dan vervolgens op zoek te gaan naar b.v. pollen oud gras, paardenbloemen of iets anders wat hij in zijn bek kan stoppen. Want hij stopt echt alles in zijn bek! In de tuin heb ik daarom een extra afscheiding gemaakt.

Van regen houdt hij niet echt. Van zijn poten afdrogen al helemaal niet. Borstelen is ook niet favoriet. Inmiddels heb ik een zachtere borstel gekocht en lijkt het iets beter te gaan. Ook heb ik al een keer de haren voor zijn ogen weggeknipt.

Kinderhandjes verdraagt hij erg goed en ook met andere honden gaat het prima. Wel probeert hij een beetje de baas te spelen over Nando. Hij bijt nog graag in kleren of in je handen. Niet hard, maar toch. Autorijden gaat trouwens ook prima met hem.


Met vriendelijke groet,


Pim

Monty

Hallo allemaal,


Vandaag woont Monty twee weken bij ons. Meneer doet het goed en groeit flink! ’s Nachts slaapt hij de hele nacht door. Zijn bench heeft hij nog nooit bevuild. En ook plassen in huis is de afgelopen dagen niet meer gebeurd.