Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Even voorstellen... Wolfi

WolfiEven laten weten dat wij erg blij zijn met Moa/Wolfi! Ze is inderdaad lief en rustig en grappig. Ze rent achter opdwarrelende blaadjes aan en springt om ons heen omdat ze wil gaan spelen. Uitrusten doet ze het liefst in de tuin op een plekje onder de tafel of in het gras óf binnen onder een van onze stoelen (elke keer dezelfde).

Zaterdag en zondag heeft ze twee keer in huis geplast en een keer gepoept (omdat ze bang was zagen we), maar daarna niet meer. Ze doet het keurig op het gras buiten! En als ze moet loopt ze naar de deur of ze gaat staan in haar bench. Echt keurig!!

Wandelen vindt ze wel prettig, alleen al die nieuwe geluiden en geurtjes... Je merkt dat ze daar moe van wordt en in de eerste instantie ook best een beetje bangig is. Maar als Henrico voor haar uitfietst rent ze er achteraan en voordat ze het in de gaten heeft is ze ineens een heel eind van haar veilige plekje vandaan. Henrico en Wolfi lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Wolfi is wat bijterig en dat vindt Henrico een beetje eng. We gaan het haar afleren. Henrico zoekt Wolfi op en ook andersom, echt zo leuk om te zien.

Wolfi heeft al met heel veel mensen kennis gemaakt en ze vinden haar allemaal uiteraard zooo lief. Ook de dierenarts die haar vandaag ingeent heeft was erg gecharmeerd van haar.


Ze vindt de bench helemaal goed. Heeft er zaterdagmiddag meteen drie uur achter elkaar in liggen maffen! 

Ze is het niet altijd eens met het tijdstip dat wij vinden dat ze even in de bench moet, maar als ze dan een brokje ziet liggen is het allemaal ook wel weer goed.

Ze is al een paar keer echt gaan zitten op commando. Niet te geloven allemaal!

Hartelijke groeten,
Nico, Henrico en @nneke en
een pootje van Wolfi