Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Even voorstellen... Milow

Hallo, hier een klein berichtje over Milow.

 

Milow is nu inmiddels 13 weken oud, en is een hele lieve pup, vol energie.


Vooral de 1e weken was hij wat terughoudend, soms zelfs een beetje bang, maar nu hij wat meer gewend is lijkt hij zich steeds meer op zijn gemak te voelen. Qua zindelijkheid hebben we geen klagen. Hij heeft in de afgelopen 5 weken maar een enkele keer zijn behoefte binnen gedaan. Alleen in de nacht had hij wat moeite, Hij maakte ons pas wakker door te janken en te piepen nadat hij al een verrassing voor ons had klaargelegd. Gelukkig is dat nu helemaal over.


Doordat we een druk gezin zijn, ook nog eens met onregelmatige werktijden is het helaas niet mogelijk om naar een puppy cursus te gaan. toch lijken de dingen die we hem willen leren vanzelf te gaan. Al dan niet geholpen door iets lekkers gaat hij dan ook zitten bij de stoeprand voor het oversteken, en als je dat wilt gaat hij lekker bij je liggen als je daar om vraagt. Ook begint hij al typische puppy streken te vertonen: "nou baas, roep maar wat je wilt, maar nu heb ik even geen zin" lijkt hij soms te denken als je hem roept. Maar de aanhouder wint, en een snoepje doet de rest...


Milow is erg lief naar iedereen in het gezin, en na wat afwachten ook voor bezoekers.


Voor een wandeling is hij altijd te porren, maar oplettendheid is dan wel geboden want wat Milow betreft is alles op de grond eetbaar. Op de foto is ook nog te zien hoe hij eruit ziet in bad. Net als eigenlijk alles wat we doen, is ook het wassen geen straf voor hem.


Inmiddels is hij voor de benodigde vaccinaties al 2 keer bij de dierenarts geweest. Ook de dierenarts is erg over hem te spreken, hij is dan ook beide keren als Perfect verklaard!


We zijn helemaal stapel op Milow, en willen hem voor geen goud meer missen.

Milow