website maken website ontwerp Goldendoodles-voorstellen
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodles-voorstellen
Goldendoodle-vachtverzorging
Bedrijf
Goldendoodle
Kings
Queens
index
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Contact2
Copyright

Even voorstellen...

Dit is Luca,geboren op 24 februari 2010. Zijn vader en moeder zijn Tommy-Lee en Snoozle.

Luca is een schat van een hond en hoort al helemaal bij ons gezinnetje! Het was even spannend of het goed zou gaan,aangezien ik normaal gezien heel erg allergisch ben voor honden,
maar het gaat tot nu toe goed,alleen als ik hem net geborsteld heb,krijg ik wel een lichte reactie,maar daar valt goed mee te leven.

Vanaf de dag dat we Luca ophaalden doet hij al netjes zijn behoefte op zijn 'wc-tje',in een hoekje van de tuin,1 keer ging het mis en heeft hij in huis geplast maar dat was onze schuld want wij waren niet op zijn signalen aan het letten.

Ook is hij al goed gesocialiseerd,hij heeft al heel veel gezien,zoals andere dieren bij de kinderboerderij,hij is naar de kermis geweest,naar school de kinderen ophalen,naar het strand etc.,dit vindt hij allemaal erg interessant.Autorijden is ook helemaal geen probleem.

We gaan ook vanaf 8 weken al naar puppycursus,maar dat vindt hij niet erg leuk,vooral met andere honden spelen vindt hij nog helemaal niks,maar dat zal wel goed komen denk ik.

In zijn bench slapen gaat ook prima,alleen gaat hij er nog niet vaak uit zichzelf in.Als we ergens op visite gaan nemen we zijn(nu nog) veel te grote mand mee,waarin hij lekker gaat slapen als hij moe is van het spelen!!

Het enige wat hij nog af moet leren is bijten want hij zet nog graag zijn tandjes overal in,inclusief armen en benen.En wandelen gaat ook nog niet echt soepel,maar hij kan ook al veel dingen wel zoals zitten, liggen een pootje geven, en aan de voet zitten.

Al met al een erg leergierig en schattig hondje waar we allemaal erg gek op zijn !!

groetjes fam. van Gucht en een pootje van Luca.

Terug

Soorten

Kenmerken

Karakter

Even voorstellen...

Vachtverzorging

Wie zijn wij?

Goldendoodles

Onze Kings

Onze Queens

Welkom!

Puppies

De eigenaar vertelt

Contact

Copyright

Luca