Goldendoodle pups te koop
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Queens-Nula
Queens-Mshumba
Queens-Janou
Queens-Muchacha
Queens-Coco
Queens-Tara
Queens-Mia
Queens-Izzy
Queens-Ziva
Queens-Misses Brown
Queens-Tessa
Queens-Bijou
Queens-Abby
Queens-Biba
Queens-Zoey
Queens-Why Not
Queens-Well
Queens-Chazz
Queens-Marie
Queens-Bridget
Onze honden met-Pensioen
In memoriam
Queens-Mojo
Onze Kings-Bubba

Onze Queens - Bridget

Copyright © Kings Goldendoodles Europe

Bridget, haar roepnaam is Britt.


Britt is een Goldendoodle F1

Haar pups zullen van het type F1b zijn.


Haar moeder is Mojo en haar vader Bubba.

Bridget maar we noemen haar Britt is een hele lieve en aanhankelijke mensgerichte hond. Ze wil altijd graag bij je zijn en zodra je op de bank gaat zitten, komt ze lekker tegen je aan liggen en vindt het heerlijk om geaaid te worden en als je even weg bent geweest dan is ze helemaal door het dolle als je er weer bent. Er is bijna altijd iemand die haar wel aandacht geeft dus ze eigenlijk best wel een verwend hondje.


Is er niemand om aandacht van te krijgen dan loopt ze met haar knuffels te sjouwen of ligt ze heerlijk op een bot te kluiven. 


Britt is ook een hele grappige hond en weet ook heel goed wat ze wel en niet wil. Wil ze een bepaalde kant niet op dan legt ze gewoon haar poot op de riem. En wil ze naar buiten of binnen: dan neemt ze een aanloop en springt keihard tegen de deur aan. Zodat we zeker horen dat ze eruit of erin wil.


Daarnaast houdt ze er erg van om naar buiten te gaan of lekker in de tuin rond te scharrelen en dan het liefst zo'n 100 keer per dag dus dan weet je wel hoe vaak ze tegen die achterdeur aanspringt. 


Wanneer we met haar gaan wandelen dan laat ze duidelijk blijken welke honden ze graag ziet en welke niet. Ze heeft echt haar voorkeuren. Ze gaat graag naar een losloopveldje hier in de buurt en ook vindt ze het heerlijk om naar een losloopgebied te gaan en gaat daar dan helemaal los. 


Ze woont in een gezin met 3 kinderen en ze maakt echt onderdeel uit van ons gezin. We zeggen altijd we hebben 3 mensenkinderen en 1 hondenkind!  


Groetjes van het gastgezin van Britt!