Goldendoodle pups te koop


Dana's kroost
Onze honden met-Pensioen
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Contact2 Goldendoodle
Links GD
Nieuws
Informatie ziekten
Zout/pekel vergiftiging
Tip anti vlo en teek
Tip tandverzorging
Copyright Goldendoodle

Onze Queens - Dana


Ras/breed: Golden Retriever


Pups: F1


Dana is een vriendelijke, rustige hond die graag voor haar baas werkt. Ze heeft alles in zich om een geweldige assistentiehond te worden. Vandaar dat verschillende van haar puppies ingezet zijn als ASS-begeleidingshond en deelnemen aan de opleiding tot assistentiehond. En tot nu toe niet zonder resultaat: haar geweldige werklust en zachtaardige karakter herken je meteen bij haar pups, zo vertellen ook de eigenaren.


Waar ze soms ontzettend eigenwijs kan doen naar volwassenen, is Dana helemaal geweldig met kleine kinderen. Als ze mee mag trainen met broertjes en zusjes in ons begeleidingsprogramma, doet ze alles wat het kind van haar vraagt met plezier.


Als ze dan aan het werk moet van de baas, dan gaat ze er helemaal voor. Haar favoriete oefening: de rinkelende telefoon zoeken, oppakken en naar de baas brengen.


Na een paar nestjes Goldendoodles, waarvan dus ook enige hondjes goede assistentiehond zijn geworden, is haar laatste nestje een van Golden Retrievers.

Dana gaf intussen demonstraties als assistentiehond voor de 

Stichting Assistentiehond Nederland.


Hier geeft Dana een demonstratie met Sophia.


Dana is nu met pensioen en verblijft in huis waar ze nog veel aandacht krijgt en goed oplet of de pasgeboren pups niets overkomt.


Dana's laatste nestje? Hier klikken.

Met pensioen

Copyright © Kings Goldendoodles Europe