Goldendoodle pups te koop
Onze honden met-Pensioen
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Contact2 Goldendoodle
Links GD
Nieuws
Informatie ziekten
Zout/pekel vergiftiging
Tip anti vlo en teek
Tip vuurwerkangst.
Copyright Goldendoodle

 Met pensioen - Layka

Met pensioen

Op vrijdag 24 april kreeg ik van mijn collega te horen dat Ingrid nog een goed tehuis zoekt voor een hond. Thuis was iedereen (mijn man Anton en onze zoons Rick 12 en Sjoerd 10)erg enthousiast, dus heb ik naar Ingrid gebeld. Zij vertelde me over Layka. Later zag ik dat deze dag de verjaardag van Layka was!

Zaterdag 25 april heb ik samen met Anton en Sjoerd Layka opgehaald. Deze dag moesten de jongens voetballen. Ze hebben allebei hun best gedaan voor Layka, want ze kwam natuurlijk kijken. Thuis heeft ze veel gedronken, maar ze had het wel naar haar zin.

De dagen erop hebben we Layka telkens weer opgehaald en ’s avonds weer terug gebracht. We waren alle vier verliefd op haar. Het was gelukkig vakantie, zodoende konden we veel aandacht aan Layka besteden. Het was elke keer weer feest als we Layka kwamen halen, want haar begroeting was uitbundig.

Van 29 op 30 april mocht Layka een nachtje bij ons logeren. We merkten dat ze steeds meer op haar gemak was. Die nacht was echt super gegaan. De dag erop hebben we Ingrid gebeld. Ze zei dat Layka vanaf nu bij ons mag blijven. Dat was feest voor ons.

Layka slaapt heerlijk op haar kussen


Layka slaapt in de woonkamer op een kussen. Elke avond als we naar bed gaan blijft ze een tijdje in de hal onderaan de trap liggen. Daarna gaat ze in de kamer verder met slapen. Wat kan ze snurken zeg!

In de buurt hebben we een klein bos. Hier laten we Layka vaak uit. We komen dan natuurlijk geregeld andere mensen met honden tegen. Layka blijft dan keurig bij ons lopen. Ze heft haar kop op, staart omhoog en loopt fier voorbij. Ook heeft Layka het hoofd op hol gebracht van een reu. Samson is een golden retriever van een vriend van Sjoerd.

Wij zijn echt dolgelukkig met Layka. Ze is een erg lieve hond. Ze kroelt graag en gaat dan heerlijk op haar zij liggen. Ze komt hier geen aandacht tekort hoor. Ze is een aanwinst voor ons gezin.

Layka met Sjoerd: Alles aan Layka is leuk.

Ze is de liefste hond van de hele wereld.

Layka met Rick: ze is speels en kan lekker kroelen.

Ze is de liefste hond van de hele wereld.

Groeten, en natuurlijk een knuffel van Layka.

  

Copyright © Kings Goldendoodles Europe