Goldendoodle pups te koop

Onze honden met-Pensioen
Kings Goldendoodles Europe
Bedrijf
Goldendoodle
Wie Zijn Wij-Assistentiehonden
Kings
Queens
Puppies
Goldendoodles-voorstellen
Nieuws
Informatie ziekten
Tip spelen met je hond
Tip EHBO Sept.
Zout/pekel vergiftiging
Links GD
Copyright Goldendoodle
Contact2 Goldendoodle
Goldendoodle-soorten
Goldendoodle-kenmerken
Goldendoodle-karakter
Goldendoodle-vachtverzorging
Goldendoodles-voorstellen

Met pensioen - Noa


Ras/breed: Goldendoodle F1


Pups: F1b


Noa verblijft permanent in een gastgezin.Over Noa is enorm veel leuks te vertellen. Na de uitslagen van de puppytesten die wij op een leeftijd van 6 weken uitvoeren, bleek dat zij het waarschijnlijk goed zou doen als moederhond. Toen ze 7 weken oud was, mocht ze voor het eerst mee naar haar gastgezin, later steeds vaker. Wat was ze toch een vertederend hoopje en al vanaf het begin een perfect huishondje: binnen rustig en sloopt ze niets, buiten kan ze lekker haar energie kwijt en ontdekken wat er allemaal te beleven is in de grote wereld.


Natuurlijk groeide ze al snel uit tot een vrolijke hond. En wat voor hond: zowel naar mensen als naar vrijwel alle honden is ze zeer sociaal. Naar vreemden is ze wat terughoudender, maar als ze eenmaal doorheeft dat ook deze mensen je lekker kunnen aaien, wijkt ze al snel niet meer van je zijde. Iedereen die ze al wel kent, wordt begroet met een breed gekwispel en oh wat een mooi speeltje heeft ze dan voor je meegebracht. En daarna heel veel knuffelen en spelen vindt ze heerlijk.

In plaats van dat wij vragen of Noa mee kan komen op bezoek, vragen mensen aan ons of we ze mee willen nemen. Ze kan ook heel goed overweg met onze twee katten en onze cavia's, zelfs pasgeboren cavia's doet ze geen kwaad. Ook een tweede hondje in huis werd helemaal geaccepteerd, Noa fungeert echt als grote zus en is helemaal gek op de nieuwe huisgenoot.


Verder is Noa ontzettend slim en wil ze heel graag voor je werken. Omdat ik ook graag mijn steentje bijdraag aan Stichting Assistentiehond Nederland, kan Noa mij goed helpen bij het vertegenwoordigen van de kraam op evenementen en kan ze als demonstratiehond laten zien wat een assistentiehond allemaal kan betekenen voer iemand in een rolstoel.

Daarnaast is ze gek op doggydancing, dus daar trainen we naar hartelust voor.


En zo valt er nog een heleboel te vertellen, maar om het samen te vatten: een superhondje dat we niet kunnen missen!


Na verschillende nestjes Goldendoodles (F1b) te hebben gehad is Noa met pensioen en blijjft natuurlijk in het gastgezin.


Bekijk ook dit filmpje eens om te zien wat Noa zoal meemaakt en hoe haar puppies eruit zagen!


  

Met pensioen

Copyright © Kings Goldendoodles Europe