Welkom op de website van Kings Goldendoodles!

Kings Goldendoodles specialiseert zich in het fokken van gezonde Doodles met een uniek karakter. Ze zijn vriendelijk, aanhankelijk en zeer leergierig. Bovendien hebben ze een anti-allergische vacht. Hierdoor zijn onze honden, naast dat het geweldige huishonden zijn, uitermate geschikt als therapiehond voor mensen met Autisme en NAH. En als Assistentiehonden voor mensen met oa een motorische beperking, epilepsie en PTSS

Het zijn dus superfijne honden die vrijwel voor iedereen geschikt zijn. Door middel van gedragstesten beoordelen wij de karaktereigenschappen en de aanleg van het gedrag van een puppy, zodat wij een goede match kunnen maken tussen de hond, de gezinssituatie en wensen van de nieuwe eigenaren. Kings Goldendoodles specialiseert zich in het fokken van de verschillende Doodles vanwege hun karaktereigenschappen.

Naast de Goldendoodle fokken wij kleinschalig Partydoodles, Aussiedoodles en heel soms een nestje Poedels. In ons fokprogramma komen alleen de honden die voldoen aan onze maatstaven voor karaktereigenschappen en gezondheidseisen.

Over ons

Andere doodles

Naast de Goldendoodle fokken wij kleinschalig Partydoodles Aussiedoodles en heel soms een nestje Poedels….

Hondenschool

De Hondenschool Nederland is op dezelfde locatie gevestigd als Kings Goldendoodles Europe.

Therapie en begeleiding

Wat kan een therapiehond doen voor mensen met Autisme, NAH en PTSS? Een therapiehond is getraind om contact te zoeken……

Assistentie honden

Onze doodles zijn heel geschikt als assistentie-hond. Wij hebben dan ook al vele jaren ervaring en tientallen honden opgeleid.

De puppy's

Wij hebben regelmatig uit een nestje Goldendoodle pups te koop. Heeft U interesse in een pup (F1 of F1b) uit een volgend nestje?

Vult u dan ons aanvraag formulier in.

Hierna ontvangt u z.s.m. een informatiefolder. Pas als de administratiekosten zijn voldaan wordt u op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst geplaatst.

Wij zijn beter bereikbaar per e-mail omdat wij veel bezig zijn met het trainen en verzorgen van de honden. Ook met het geven van begeleiding. Voor vragen kunt u ons contact formulier gebruiken, deze vindt u op onze contact pagina.

De eigenaar verteld

Hondenschool Nederland

Hondenschool Nederland in Molenschot leidt honden op voor mensen met een motorische beperking, epilepsie, autisme, PTSS en diabetes.

Helpt u mee?

U kunt Stichting Assistentiehond Ned. steunen door een leuk cadeau voor uw hond te kopen voor € 10,00.

Dat geld komt geheel ten goede aan de opleiding van de honden.

Onze vrijwilligers hebben leuke speeltjes gemaakt.

De honden vinden het geweldig.

Maar elke andere donatie of actie is natuurlijk ook welkom.

Ga naar Stichting Assistentiehond voor donaties.