Zoals je ziet, is Fluff een prachthond, die onze harten heeft veroverd. Zelf ben ik zeer allergisch voor heel veel stoffen (van graspollen tot voeding). Daarnaast heb ik eczeem. Al vanaf jongs af aan wilde ik dolgraag een hond, maar dat idee ging vanwege mijn gezondheid al gauw de ijskast in. Totdat mijn man en ik hoorden van de anti-allergische vacht van een Goldendoodle. Er zijn dus wel degelijk honden die gehouden kunnen worden door mensen met een allergie. Wat een ontdekking! Mijn man en ik vinden het nog steeds onwerkelijk, maar ik heb geen enkele allergische reactie van Fluff. En dat terwijl ik onze cavia’s met plastic handschoenen aan moet aaien anders heb ik direct last van allergiebultjes.

We zijn zo blij dat we nu een hond kunnen houden en we zouden Fluff voor geen goud willen missen. Haar gezelligheid en vrolijkheid is onbetaalbaar! Fluff is erg aanhankelijk, een echte knuffelaar die geniet van aandacht. Ze is pienter, eigenwijs en houdt van gezelschap. Iedere ochtend begroet ze ons dolblij, volop kwispelend met een speeltje in haar bek.

Er op uit gaan met z’n drieën vindt ze heerlijk. Als we onze jassen pakken, staat ze al te kwispelen en vrolijk springt ze op de achterbank in de auto met een blik van: “Leuk, we gaan er op uit!”
Iedere woensdagavond gaan we naar de gehoorzaamheidstraining van Trainingscentrum Vrakking. Het is leuk om met je hond bezig te zijn en een goed opgevoede hond vinden we belangrijk.

Fluff is een echt gezinslid geworden en uiteraard gaat ze met de vakantie mee. Voor de zomervakantie hebben we al een mooi appartement uitgezocht waar honden zijn toegestaan. Gelukkig zijn die in Oostenrijk genoeg te vinden. Met z’n drieën hele dagen in de bergen wandelen. We kijken er nu al naar uit!

Groetjes van Céline en Mario en een poot van Fluff.