Joya is een Goldendoodle van moeder Aemy en geboren in augustus 2009.

Even melden dat het geweldig met haar gaat, wat een lieve hond is ze toch. Ze is al zindelijk, en ‘s-nachts slaap ze ook lekker door. De bench is geen probleem en lekker wandelen en dan van alles ontdekken vindt zo ook helemaal geweldig. Een grote eter is ze inderdaad niet….

We doen lekker veel samen, neem haar zoveel mogelijk ergens mee naar toe, maar niet teveel op een dag, we zijn al bij de kinderboerderij geweest bij ons in de buurt, in de lift van een winkelcentrum, het winkelcentrum zelf, op bezoek bij de buurtjes een verzorgingstehuis, natuurlijk kennisgemaakt met onze Huppie (konijn), andere hondjes (groot en klein), kinderen enz.

Ze voelt zich helemaal thuis bij ons, met onze kinderen is ze zo leuk aan
het spelen en om alleen te zijn vindt ze ook geen probleem. Als ik haar
alleen laat blijf ik altijd even in de gang om te horen of ze gaat janken,
integendeel zelfs, ze ligt zeer tevreden in haar bench of gewoon in de
kamer. Ik (wij) kunnen het soms allemaal nog niet geloven, ze brengt zoveel vreugde en gezelligheid in huis…ik zei al tegen mijn man, ze kunnen ons de mooiste AUDI voor de deur zetten met alles erop en eraan (dat is namelijk onze droomauto…) inruil voor Joya…..dan mogen ze de AUTO zo weer meenemen dan krijgen ze van ons nog een tank benzine toe ha ha ha.

Vanmiddag gaat ze naar de dierenarts voor controle en inenting, en 1
december a.s. gaat ze met een puppiecursus beginnen. We houden jullie op de hoogte hoe het verder met haar gaat….

Een poot van Joya en de hartelijke groeten van ons allemaal, Fam.
Bruccoleri.