Hallo allemaal,

Graag wil ik jullie voorstellen aan Puck onze nieuwe aanwinst. Puck is een pup uit het nestje van Aemy wat op 27 augustus 2009 is geboren.

Puck is een heel vriendelijk en tevreden hondje. De bench is helemaal geen probleem. Puck heeft alleen niet altijd zin om mee naar buiten te gaan. Zij gaat rustig midden op straat zitten met de blik “ik ga echt niet verder hoor”. Ja als wij weer in de straat terugkomen dan herkent zij het en zet het op een rennen. Op het gras rennen en gek doen dat kan ze wel, dan gaat zij helemaal uit haar dak.

Ik neem Puck veel mee om de kinderen uit school te halen, dat vindt zij en de kinderen prachtig. Die kunnen niet van zo’n bolletje wol afblijven en Puck vindt het prima. In de auto meenemen gaat nog niet zo goed, ze plast iedere keer als ze meegaat. Voor ons een taak om haar juist veel met de auto mee te nemen. Eten gaat steeds beter en ook is zij al bijna zindelijk. Gaan zitten op commando doet ze ook al. Zondag gaan wij met haar naar de eerste training.

Kortom ze is geweldig en doet het hartstikke goed. Zij heeft echt ons hart veroverd en is niet meer uit ons leven te denken!

Jullie kunnen haar hier bewonderen.