Onze Queens

Kings Goldendoodles heeft Golden Retrievers, Poedels , Doodles en Goldendoodles als moederdieren. Zo kunnen er F1 en F1b pups gefokt worden. De nesten die bij ons geboren worden krijgen allemaal een letter op alfabetische volgorde.
Bijna al onze dames wonen in een gastgezin. Zo zorgen wij ervoor dat alle honden gegarandeerd zijn van een goede verzorging en veel aandacht en liefde. Zij komen bij ons in de periode dat zij pups hebben.

Al onze ouderdieren zijn medisch getest en vrij van HD-ED, oogafwijkingen en de Poedels ook op bloedziekte Von Willebrand Disease.
In het linker menu kunt u onze Queens bekijken.

Daarnaast kunnen ze lekker hond zijn en met elkaar spelen en ravotten, ze gaan elke week mee naar het bos om daar te spelen of ze gaan mee met paardrijden.

Niet al onze dames verblijven op het trainingscentrum, een aanzienlijk aantal van hen verblijft in een gastgezin. Zo zorgen wij ervoor dat alle honden gegarandeerd zijn van een goede verzorging en veel aandacht en liefde.

Al onze ouderdieren zijn medisch getest en vrij van HD-ED, oogafwijkingen en de Poedels ook op bloedziekte Von Willebrands Disease.

In het linker menu kunt u onze Queens bekijken.

Golden Retrievers (voor F1 pups):

Goldendoodles F1 (voor F1b-pups):