Onze puppies

Wij hebben regelmatig uit een nestje Goldendoodle pups te koop. Heeft U interesse in een pup (F1 of F1b) uit een volgend nestje?
Vul dan het inschrijf formulier in of ga naar ons contact formulier.

Hierna ontvangt u z.s.m. een informatiefolder. Pas als de administratiekosten zijn voldaan wordt u op volgorde van binnenkomst op de wachtlijst geplaatst.

U kunt het best ons inschrijfformulier invullen.
Wij zijn beter bereikbaar per e-mail omdat wij veel bezig zijn met het trainen en verzorgen van de honden. Ook met het geven van begeleiding.

Als fokker is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de pups in elke leeftijd op de juiste manier geprikkeld worden. Zodat ze zich lichamelijk en geestelijk optimaal kunnen ontwikkelen.
Het socialiseren van een hond is belangrijk. Vanaf de geboorte tot en met 16 weken is de blauwdruk van een hondenleven.

Ook dagelijks oppakken en geknuffeld worden door mensen is heel belangrijk. Hier groeien ze in huiselijke omgeving op, dat zorgt ervoor dat huiselijke dingen en andere honden er ook allemaal voor de pups bij hoort. Ook de ruimte in het nest vergroten zodat ze hun spieren en botten en pezen goed kunnen ontwikkelen is belangrijk.
Maar ook dat ze hun zindelijkheidsbesef kunnen toepassen om weg van hun slaapplaats te gaan poepen en plassen hoort in onze opvoeding van deze leeftijd er allemaal bij. Ze leren hierdoor hun hersens goed ontwikkelen en ook stress beter reduceren. Verantwoord fokken en daarna goed socialiseren is dan ook heel belangrijk in de start van een hondenleven. Wij zorgen voor optimale socialisatie in de periode dat de pups bij ons zijn.

Socialisatie

Socialisatie met mensen, dieren, geluiden en voorwerpen is erg belangrijk voor een hond. In de eerste 12 levensweken wordt de basis gelegd die mede bepalend is voor het latere gedrag van een pup.
Daarom worden al onze puppies uitstekend gesocialiseerd. We laten ze onder andere kennis maken met verschillende diersoorten, andere mensen, geluiden, de auto en locaties als het winkelcentrum. Ook leggen wij al een basis voor zindelijkheid en geven we benchtraining aan de pups.

In onderstaande diavoorstelling kunt u zien wat we zoal doen met onze pups.

Video over het belang van een puppycursus